Rivalitatea dintre galeriile formaţiei FC Bihor şi UTA nu s-a făcut simţită pe stadion, aşa cum s-a întâmplat în toate celelalte dispute de până acum. Spectatorii şi-au încurajat favoriţii cu mult fair-play. Cu toate acestea, însă, jandarmii orădeni au avut de lucru înaintea disputei. 

Ei au creat trei pre-filtre pentru suporteri şi astfel au descoperit un suporter arădean care a intrat pe stadion cu un cuţit. Omul a venit la Oradea cu autoturismul propriu, iar la intrarea pe stadion a încercat să mascheze o anumită parte a hainei pe care o îmbrăcase, fapt ce i-a făcut pe jandarmi să devină suspicioşi şi să-l percheziţioneze pe suporterul celor de la UTA.

"Am văzut că încearcă să protejeze o anumită parte a corpului şi ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. L-am percheziţionat şi am găsit asupra suporterului un cuţit, de fapt un briceag pe care susţinea că l-a uitat asupra sa deşi a venit la Oradea cu propriul autoturism. Desigur, cei în drept vor ancheta acest caz pentru că s-a întocmit un dosar penal pe numele acestuia, conform legii 4 din 2008 (n.r. Legea privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive)", a spus unul dintre jandarmii care au descoperit arma albă asupra suporterului arădean.

Potrivit căpitanului Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor, tânărul de 24 de ani a vrut să introducă pe stadion un cuţit pliabil cu o lungime de 16 centimetri. "El riscă acum închisoarea de până la 2 ani", a precizat Bogdan, adăugând că jandarmii au propus ca măsură asiguratorie interzicerea accesului pe stadion a suporterului în cauză pe o perioadă de până la 3 ani.

Un alt fan al galeriei arădene a fost amendat cu 200 de lei pentru injurii şi cuvinte jignitoare.

Galeria arădenilor a fost formată din 250 de persoane.