Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea a organizat, miercuri seara, în clubul The One concursul de frumuseţe Miss Universitate, dedicat studentelor.

În urma preselecţiilor, 12 concurente s-au întrecut în cadrul a patru probe - de ţinute casual, pret-a-porter, costume de baie şi ţinute pentru evenimente - încercând să obţină note cât mai mari din partea juriului, format din reprezentanţi ai sponsorilor şi ai ASUO.

Chiar dacă în mod normal la astfel de concursuri, în program este introdusă şi o probă de perspicacitate ori una artistică, de data aceasta organizatorii au promovat doar frumuseţea concurentelor.

După ce unele probleme tehnice au fost remediate, concursul a început, iar între defilările celor 12 concurente, spectatorii au putut să o asculte pe Anca Căuş, cunoscută sub numele de "Shakira de Oradea", semifinalistă în acest sezon la emisiunea "Românii au talent" şi pe interpretul Sergiu Nica.

În urma probelor, juriul a decis că cea mai frumoasă studentă din Oradea este Sânziana Morar, de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane. Locul al doilea a fost ocupat de Patricia Dumitru, de la Facultatea de Litere, iar al treilea de Alexandra Baş, studentă la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport. Juraţii au decis să acorde şi un premiu pentru cel mai frumos zâmbet, acesta fiind câştigat de Ioana Dorobanţu, tot de la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport.