Edith Casas s-a căsătorit joi, de Valentine's Day, cu Victor Cingolani, bărbatul aflat în închisoare pentru că a omorât-o pe sora acesteia, modelul Johana Casa.

Edith Casas a stârnit furia publică şi disperarea familiei sale acceptând să se căsătorească cu bărbatul care a fost condamnat pentru ucidere surorii sale gemene. "Nu sunt nebună şi nici Victor nu e ucigaşul surorii mele", a spus fata.

Johana, sora geamănă a lui Edith, fost model, a fost împuşcată cu doar câteva zile înainte de a împlini 20 de ani, în august 2010. Cingolani, un fost iubit al tinerei, a fost acuzat de uciderea sa şi condamnat la 13 ani de închisoare.

Familia o acuză pe Edith că e vinovată de "o trădare îngrozitoare". Marcelina Casas, mama gemenelor, spune că Edith are probleme psihologice şi se teme că bărbatul o va omorî şi pe ea.

Victor Cingolani este iubitul lui Edith de 5 ani de zile. Bărbatul a fost iubitul surorii sale, Johana, timp de un an de zile. Edith Casas spune că s-au apropiat la ceva timp după despărţirea acestuia de sora sa geamănă.