Magazine ANAF există în toate regiunile din România, însă foarte puțini știu cu exactitate unde sunt amplasate. Prin intermediul acestor locații, Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la vânzare diferite produse confiscate, la prețuri mult mai mici decât magazinele clasice. Gama de produse este una extrem de variată.

În incinta Complexului Home Concept din Calea Clujului 207/C s-a deschis începând cu data de 18 mai 2020 Centrul de Valorificare a Produselor Confiscate - ANAF Regiunea Nord-Vest.

Magazinul din Oradea, având o suprafață de 300 mp, oferă cumpărătorilor o gamă mare de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi și copii, produse cosmetice, articole de marochinărie, covoare, lenjerie intimă, cuverturi şi lenjerii de pat, gablonţuri şi accesorii, aparatură electrică și electronică, scule și dispozitive de lucru, articole de agrement și sport, biciclete, și multe altele.

Cea mai mare parte a articolelor sunt noi, dar sunt oferite la vânzare şi produse utilizate din gama articolelor tehnice. Prețurile practicate sunt stabilite de către ANAF și sunt raportate la prețurile pieței, cumpărătorii putând beneficia de achiziția unor produse utile la un preț convenabil. Prețurile sunt extrem de accesibile, ținând cont ca ANAF vrea să monetizeze cât mai repede produsele confiscate.

În conformitate cu practica modernă a statelor consacrate, membre ale Uniunii Europene, decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală de a externaliza activitatea de valorificare a bunurilor confiscate, intrate în proprietatea privată a statului, este una bună, care va aduce beneficii bugetului de stat.

Având în vedere că produsele deținute de ANAF sunt puse în vânzare într-o formă comercială adecvată, în siguranță și cu professionalism, de persoane cu experiență în gestionarea și vânzarea bunurilor, operațiunea va aduce venituri imediate bugetului de stat, bunurile fiind valorificate într-o perioadă scurtă de timp, împiedicându-se deprecierea acestora și optimizând cât se poate de mult recuperările la bugetul de stat.

Centrul de valorificare ANAF este deschis zilnic de luni până vineri, de la ora 9.00 la 17.00.

(advertorial)