Cu un design modern şi sofisticat, desfăşurat pe o suprafaţă de 150 mp, şi cu o ofertă de peste 1.000 de sortimente de băuturi alcoolice şi non alcoolice, tutun şi cafea, Citadin Wine & Spirits devine noua destinaţie a pasionaţilor de băuturi de calitate.

Citadin Wine & Spirits este un proiect creat şi realizat din dorinţa de a oferi o experienţă interesantă şi de a descoperi o selecţie vastă a celor mai consumate şi apreciate băuturi din întreaga lume.

Având la bază domeniul principal de activitate distribuţia de băuturi alcoolice, non alcoolice, tutun şi cafea realizată de compania Romconex, cu o experienţă de peste 25 de ani în industria Horeca şi Retail, am decis să deschidem pentru publicul larg cel mai mare magazin de băuturi din Oradea, cu o suprafaţă de peste 150 mp şi cu o ofertă de peste 1.000 de sortimente de băuturi: peste 300 de sortimente de rom, peste 250 sortimente de ginuri, whiskey-uri din toate regiunile, peste 30 de producători autohtoni de vinuri, lichioruri şi o varietate bogată de peste 100 sortimente de trabucuri şi ţigări de foi ţinute într-un spaţiu ventilat şi umidificat pentru o păstrare optimă a acestora.

Experienţa băuturilor din întreaga lume

Diversitatea mare de produse aşezate pe categorii, ţări şi regiuni ale producătorilor de băuturi alcoolice din întreaga lume oferă posibilitatea şi uşurinţa de a alege băutura potrivită oricărui client.

Spaţiul de peste 150 mp al magazinului Citadin Wine & Spirits este împărţit în 2 zone şi anume: prima parte a magazinului cuprinde o zonă dedicată exclusiv vinului şi recepţiei pentru primirea clienţilor, iar cea de-a doua încăpere este dedicată exclusiv băuturilor spirtoase: rom whiskey, gin, vodka, tequila, cognac, armagnac, lichior şi multe altele.

Tot în cea de-a doua încăpere veţi găsi şi vitrina umidificată şi ventilată pentru păstrarea optimă a trabucurilor, inclusiv vitrinele frigorifice pentru diferite băuturi răcoritoare, bere şi energizante, etc.

Comandă online prin aplicaţia Wine & Spirits

Stocurile permanente ne oferă posibilitatea de a livra rapid produsele prin aplicaţia Wine & Spirits pe care o găsiţi în App Store şi Google Play. Aceasta conţine întreaga ofertă de produse existentă atât în magazin, cât şi în depozit.

Oradea, Str. Oneştilor nr. 17, la parterul blocurilor Prima (lângă Mega Image)

Program: Luni-Duminică între orele 10.00-21.00

www.wineandspirits.ro

(advertorial)