A fost un an plin cu lucruri bune la ERA Park Oradea. Centrul comercial şi-a îmbogăţit oferta comercială cu noi magazine pentru toată familia. Cel mai recent a fost inaugurat, pe 7 decembrie, restaurantul cunoscutului brand KFC, lanţ de mâncăruri preferat de o lume întreagă.

Localul a fost deschis, pe 7 decembrie, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, la intrarea spre cupolă, întregind oferta culinară pusă la dispoziţie de ERA Park.

Noul restaurant a devenit, deja, un loc preferat al gurmanzilor, astfel că, pentru a le face sărbătorile mai gustoase, el va rămâne deschis şi pe 26 decembrie şi pe 2 ianuarie, deci în a doua zi de Crăciun, respectiv de Anul Nou, între orele 12 şi 22.

De precizat că, în timpul verii, orădenii vor putea sta şi la terasa exterioară ce va fi deschisă de KFC la ERA.

Centrul comercial ERA Park Oradea a ajuns la un grad de ocupare de 96%. Kalenda, Glamour, Dumbo Land, Steilmann, Rouge Avenue, librăria Alexandria, Xpress tabac, TXM şi KM Shop sunt câteva dintre brandurile care s-au deschis anul acesta la ERA Park. În câteva zile se anunţă şi inaugurarea magazinului Animax, iar la începutul anului zona de Home Center va fi completată de magazinul Casa Rusu.

"Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă invităm în continuare să ne vizitaţi!", au transmis reprezentanţii ERA.

(Advertorial)