În prag de Sărbători, ERA Park Oradea îşi îmbogăţeşte, din nou, oferta. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 găzduieşte, din acest sfârşit de săptămână, un nou magazin, Numero Uno, un popular outlet multibrand în care diversitatea se îmbină cu calitatea, la preţuri foarte bune!

Magazinul se va deschide vineri, 25 noiembrie, iar primii 100 de clienţi care, vineri şi sâmbătă, fac cumpărături de minimum 200 de lei vor primi pe loc un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl vor putea folosi în acelaşi magazin, în zilele următoare, respectiv 27 noiembrie - 4 decembrie 2022.

Mai mult, vor fi reduceri de 30% la pantaloni, inclusiv blugi, dar şi de 50% la articolele selectate!

Numero Uno se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, în zona cupolei ERA Park Oradea şi oferă produse de la cele mai cunoscute branduri spaniole.

Este soluţia potrivită atât pentru cei care vor să-şi înnoiască garderoba, cât şi pentru cei care vor să facă un cadou frumos. Pe lângă îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de marcă pentru toată familia, la Numero Uno doritorii au la dispoziţie şi o zonă home & deco, cu produse pentru casă aparţinând aceloraşi mărci spaniole.

Vă dorim cumpărături fericite!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!