Un nou magazin de instalaţii sanitare s-a deschis în Episcopia Bihor, pe strada Matei Corvin, nr. 209A, luni 15 octombrie 2018. Este de fapt cel de-al doilea magazin de prezentare al companiei Instal Casa, după cel aflat în strada Meşteşugarilor, nr. 3A.

Instal Casa este o companie românească, înfiinţată în urmă cu 16 ani de către un antreprenor local, care a continuat să crească şi să persevereze în a oferi instalaţii termice şi sanitare, precum şi servicii de instalare şi mentenanţă clienţilor.

Distribuitori precum Viessmann, Ariston, Imas, Everpro, Tiemme sau Ferroli sunt câţiva dintre cei care au produse în magazinul Instal Casa. Preţurile atractive, promptitudinea şi seriozitatea cu care abordează fiecare client au dus la creşterea numărului de dornici să cumpere produse şi servicii de la Instal Casa.

Magazinul din strada Matei Corvin 209A are o suprafaţă mult mai mare şi un spaţiu de expunere a produselor adecvat. Centrale termice cu combustibil solid, gaz sau electrice sunt disponibile la preţuri promoţionale cu service şi servicii de instalare.

În perioada următoare Instal Casa organizează o tombolă pentru fidelizarea şi răsplătirea clienţilor lor, astfel orice bon de minimum 500 lei intră în tombola toamnei.

Tombola se finalizează în 30 noiembrie, iar la extragerea finală se vor oferi premiile:  

premiul 1 – o centrală Ariston Clas One,

premiul 2 – un set de baterii din gama ERMETIQ ,

premiul 3 – o maşină de înşurubat marca Everpro.

Condiţiile pentru participarea la tombolă sunt de a cumpăra de minimum 500 de lei pe acelaşi bon fiscal, dar şi de a achiziţiona produse din acest nou MAGAZIN.

Tombola este asigurată de către Magazinul Instal Casa, în colaborare cu furnizorii principali.

(Advertorial)