Ideea înfiinţării unei asociaţii a suporterilor FC Bihor a apărut încă din 2006, din partea unui grup de tineri, în mare parte studenţi şi elevi. A rămas însă totul doar la nivel de intenţie, atât timp cât exista galeria "Rebelii Orădeni", agreată de fostele conduceri, care folosea fundaţia cu acelaşi nume pentru derularea unor operaţiuni finaciare.

Formalitatea a prins contur în această vară, când galeria orădeană "Peluza Nord" a reluat ideea şi a înfiinţat Asociaţia Suporterilor FC Bihor, care îi are drept membri fondatori pe Daniel Bokor, Sebi Cristian şi Adrian Căprar.

"Asociaţia Suporterilor FC Bihor este deschisă tuturor celor care vor să ni se alăture şi să susţină echipa FC Bihor. Ne adresăm tuturor spectatorilor din tribună care doresc să încurajeze echipa noastră", a declarat într-o conferinţă de presă Daniel Bokor, preşedintele organizaţiei.

Potrivit acestuia, obiectivul asociaţiei este de a promova imaginea clubului şi a patriotismului local, dar şi acela de a-i sancţiona pe cei care pătează, prin diferite metode, numele clubului orădean.

Oricine poate fi membru al Asociaţiei Suporterilor FC Bihor, cu condiţia să aibă 18 ani şi să plătească o taxă de înscriere de 10 lei, respectiv o taxă lunară de 5 lei. "Banii pe care îi strângem din taxe şi sponsorizări vor fi folosiţi pentru deplasări şi pentru confecţionarea de materiale promoţionale cu însemnele clubului, toate cheltuielile putând fi văzute pe site-ul: www.fcbihor.com", a adăugat Daniel Bokor.