Jelili Adesanya, în vârstă de 54 de ani, nu a ezitat să se însoare cu fiica sa, în vârstă de 30 de ani, chiar dacă femeia avea soţ şi patru copii în Nigeria. Bărbatul nu a mai ţinut cont de nimic când a văzut că fiica lui nu va obţine viza şi şi-a legat destinul cu aceasta pentru a o ajuta să-şi aducă familia în Marea Britanie.

Pentru ca totul să fie credibil, Jelili Adesanya a înscenat o nuntă şi a plătit mai multe persoane pentru a fi prezente la marele eveniment. Cum era de aşteptat, în urma ceremoniei, fiica sa a primit dreptul de a trăi în Marea Britanie. După ce primea actele, femeia urma să divorţeze de tatăl său, însă cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, şiretlicul celor doi a fost descoperit.

Mai mult, se pare că o parte din oficialii Ministerului de Interne din Marea Britanie au fost la curent cu întreaga poveste, însă nu au luat nicio măsură a-i strica planul colegului lor.

În prezent, Jelili Adesanya este cercetat penal şi riscă să ajungă după gratii, iar fiica sa riscă să i se interzică să mai calce în Marea Britanie.