Sperietură de pomină pentru patru bărbaţi care se întorceau, miercuri seară, de la muncă, din comuna Girişu de Criş. Oamenii mergeau înspre Oradea, când, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în zona vechiului Complex, la graniţa dintre Tărian şi Sântandrei, maşina în care erau, un Audi A80, a ieşit în decor şi s-a oprit după câţiva metri, cu roţile-n sus.

Potrivit martorilor oculari, autoturismul circula cu o viteză de aproximativ 70-80 km/h, când şoferul a pierdut controlul maşinii, care a ajuns într-un şanţ, apoi pe arătură.

Două echipaje ale SMURD au descins la eveniment, dar medicii au constatat că, din fericire, niciunul dintre cei patru ocupanţi ai maşinii nu a fost rănit, bărbaţii suferind doar zgârieturi şi contuzii minore. Un pasager în vârstă de 63 de ani a fost dus totuşi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii, deoarece era cardiac. Maşina în care erau muncitorii a fost destul de avariată.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că motivul accidentului a fost neadaptarea vitezei în curbă. Şoferul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele arătând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.