Cafeneaua Fashion Lounge din strada Vasile Alecsandri a găzduit marţi seară lansarea oficială a agenţiei de modeling Imperial Models, condusă de trei tineri orădeni: Vlad Coste, Georgiana Micloş şi Bianca Gherman.

Încă de la lansare, agenţia Imperial Models a reuşit să umple localul cu curioşi, dar şi cu manechine din partea celorlalte agenţii orădene, printre care şi Luana Seles, model al agenţiei Graziela Models, care a fost însoţită de iubitul ei, fotbalistul Ovidiu Ghilea, fiul prefectului Gavrilă Ghilea.

Lansarea agenţiei Imperial Models a cuprins două prezentări de modă ale colecţiilor create de orădencele Adina Junc şi Anca Cobzaru. Agenţia are deocamdată 10 manechine, dar urmează să facă o serie de preselecţii la hotel Impero pentru a-şi alege viitoarele cursante.

Pachetul propus de noua organizaţie este unul care cuprinde un curs de manechine, condus de modelul Georgiana Micloş, un curs de fotomodele, condus de fotograful Vlad Coste şi unul de bune maniere, de care se va ocupa Bianca Gherman. "Cursurile noastre nu sunt doar de manechine, ci şi educative", a explicat Vlad Coste la lansare.

Managerii spun că Imperial Models se va baza în principal pe fete şi pe copii. Cursul la această agenţie va dura două luni şi va include o şedinţă foto şi un album de prezentare, însă, preţul acestuia nu a fost stabilit încă. "Sistemul este unul împrumutat după un model din America şi fiecare ne-am pregătit înainte pentru a susţine cursurile", a mai spus Vlad Coste.