Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, în vârstă de 58 de ani, a născut un băieţel, prin operaţie cezariană, care a primit numele de Carol Ferdinand al României, luni dimineaţă, la Maternitatea "Regina Maria" din Capitală. Fiul celor doi a primit nota 10 la naştere, copilul având greutatea de 2.200 de grame.

Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia va fi botezat în religia ortodoxă şi va fi crescut în România. "Este un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit. Naşterea fiului nostru este un motiv în plus să reafirm datoria mea de onoare faţă de strămoşii noştri şi faţă de generaţile care vor veni, pentru ca acesta să cunoască mai bine şi să înţeleagă istoria poporului român, pe care îl iubim atât de mult", a declarat Prinţul Paul.

Paul-Phillippe Hohenzollern, în vârstă de 61 de ani, s-a născut la Paris şi este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol Hohenzollern, 1920 - 2006), fiul nelegitim al prinţului Carol al României. Mama lui Paul este Helene Nagavitzine, prima soţie a lui Mircea Grigore Carol.