Administraţia Domeniului Public Oradea a anunţat, vineri, că a fost adjudecată licitaţia pentru lucrările de amenajare a noii Pieţe Obor din oraş, vizavi de cartierul Europa, care vor costa peste 6 milioane lei.

Câştigătoarea licitaţiei este asocierea formată din Trameco SA, Drumuri Bihor SA şi Drum Asfalt SRL. Potrivit informării ADP Oradea, la procedura de licitaţie s-au înscris trei participanţi, însă în etapa de evaluare a intrat doar oferta câştigătoare, "ceilalţi doi participanţi înscrişi, neîncărcându-şi ofertele şi documentaţia în SEAP".

Valoarea estimată a achiziţiei a fost de 6.225.000 lei fără TVA, iar oferta câştigătoare a fost de 6.217.027,11 lei fără TVA. "Părţile au semnat contractul, urmând ca achizitorul să dea ordinul de începere a lucrărilor", mai precizează reprezentanţii ADP Oradea.

Noua Piaţă Ocska va fi amenajată pe strada Ogorului, vizavi de Cartierul Europa, în zona în care iniţial urma să fie ridicată Sala Polivalentă a oraşului, cu 5.000 locuri. Din cauza regimului de înălţime a acesteia, însă, locaţia a trebuit schimbată. Drept urmare, Sala Polivalentă urmează să fie ridicată pe locul actualei Pieţe Obor, de către Compania Naţională de Investiţii.