Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) a anunțat miercuri suplimentarea biletelor pentru concertul tenorului José Carreras care va avea loc luni, 6 septembrie, în Piața Unirii, după ce biletele puse inițial în vânzare au fost epuizate.

„Pentru acest spectacol au fost puse deja în vânzare 2000 de bilete, pe platforma iabilet.ro. Datorită cererii foarte mari din partea publicului, am suplimentat numărul de bilete disponibile cu încă 476. Acestea pot fi cumpărate tot pe platforma iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-concert-jose-carreras-66755/”, arată un comunicat al organizatorilor. 

José Carreras va concerta în Piaţa Unirii în data de 6 septembrie, de la ora 20.

„Artistul are un invitat special în cadrul concertului din Oradea şi anume pe soprana Laura Bretan, finalista emisiunii-concurs "America's Got Talent" în 2016 şi câştigătoarea "Românii au Talent" în acelaşi an. Cei doi vor fi acompaniaţi de Filarmonica de Stat din Oradea, sub bagheta dirijorului David Gimenez”, arată comunicatul.

Vezi mai jos informaţii utile pentru participanţi, transmise de APTOR!

Accesul în eveniment se face începând cu ora 18:30.

Conform normelor în vigoare date de autorităţile române, accesul este permis pentru persoanele care:

✅sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

✅prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

✅ prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;

✅se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

✅Verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza buletinului de vaccinare sau a paşaportului European de vaccinare.

✅Masca de protecţie este obligatorie pentru toţi spectatorii cu vârsta > 5 ani.