Compania de telecomunicaţii Zain din Kuweit a lansat în luna Ramadanului o reclamă cu mesaj puternic anti-terorist, în clip fiind prezentate acte de bunătate şi mesaje de iubire în contrast cu actele de terorism petrecute în lumea arabă şi nu numai.

În câteva zile, clipul a adunat peste 6 milioane de vizualitări pe Youtube. Reclama a fost primită cu reacţii pozitive din partea musulamnilor, creştinilor şi chiar unor privitori care s-au descris ca fiind atei, dar care au apreciat mesajul acesteia.

În videoclipul produs de compania Zain, mai multe personaje îi cântă unui bărbat echipat cu o bombă despre iubirea lui Allah şi despre bunătate. "Să-l slujeşti pe Allah cu iubire. Cu iubire şi nu cu teroare. Confruntă-ţi duşmanul cu pace nu cu război", sunt câteva dintre versurile melodiei care însoţesc reclama. 

Totodată, aceastea mai transmit un mesaj pozitiv: "Să bombardăm violenţa cu milă, să bombardăm ura cu iubire...". 

La final, compania Zain din Kuweit proiectează mesajul: "Vom contracara atacurile lor pline de ură cu melodii despre iubire. De acum şi până la fericire". 

Luna Ramadanului a început pe 27 mai şi durează până pe 24 iunie. Potrivit unor studii, în această lună ratingurile posturilor TV din lumea arabă sunt la cele mai înalte cote, aşadar şi companiile îşi alocă bugete speciale de reclamă pentru această perioadă.