Piaţa Unirii a fost din nou furnicar joi seară, la concertul susţinut de Ştefan Bănică Jr. la Târgul de Crăciun. Artistul a făcut show în faţa celor câteva sute de orădeni sosiţi să îl vadă, care nu mai conteneau să ţopăie. De frig, dar şi de muzică bună…

Concertul a început în jurul orei 20, iar pe parcursul acestuia, Bănică a cântat, a dansat şi i-a "antrenat" pe orădenii adunaţi în faţa scenei. Jovial, artistul i-a acaparat pe spectatori, interpretând piese mai vechi, precum "Doar o dată e Crăciunul", "S-o facem lată", ori mai noi, ca de pildă "Şefa mea e belea, care  au făcut oamenii să ţopăie, alungând frigul tăios de afară.

După aproximativ 45 de minute, Bănică a ieşit de pe scenă, revenind la chemările publicului şi interpretând cea mai aşteptată şi cerută piesă a serii: "Veta!".

Concertul s-a terminat cu Bănică interprettând piesa  Can't Help Falling In Love, de la Elvis Presley, cucerindu-şi încă o dată publicul, care l-a "acompaniat" cu luminile de la smartphone-uri.

La final, artistul le-a urat celor prezenţi sărbători fericite şi le-a spus orădenilor să nu uite să trăiască liber, "cum vreţi şi cu cine vreţi"…