Elevii lui Toth Laszlo speră să-şi ia revanşa în faţa campioanei Germaniei, echipa Spandau Berlin, miercuri, într-o partidă care va avea loc de la ora 20.30 la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Partida, din faza grupelor Ligii Campionilor, este una deosebit de importantă pentru calificarea poloiştilor de la CSM Digi în următoarea fază a competiţiei. La Berlin, orădenii au pierdut cu scorul de 15-13.

"Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm deoarece ar fi una dintre şansele noastre la calificarea în următoarea fază a Ligii Campionilor", a declarat Florin Birta, preşedintele CSM Oradea.

În cazul unui eşec, aceste şanse ar scădea destul de mult. Poloiştii orădeni sunt acum pe locul 4 în grupa D a competiţiei europene, după ce pe 14 noiembrie au obţinut la Oradea prima victorie în partida cu Galatasaray Istanbul, scor 11-8.

La fel ca şi în cazul celorlalte meciuri din Liga Campionilor, suporterii orădeni vor putea intra gratuit la Bazinul Olimpic. De altfel, partida va fi transmisă în direct de Digi 24 Oradea.