Recent trimis în judecată de procurorii DNA, între altele fiindcă nu și-a declarat apartenența la o lojă masonică, fostul șef al Poliției Bihor, chestorul Liviu Popa, pare că a debarcat într-o altă lojă, a maneliștior, potrivit site-ului oradeaindirect.ro.

O filmare publicată de site îl surprinde pe ofițer în timp ce îl îmbrățișează pe manelistul Adi de la Vâlcea, care își sărbătorea ziua de naștere într-un restaurant din Oradea. 

Filmarea a devenit populară printre fanii de manele după ce Adi de la Vâlcea a postat-o pe pagina lui de Facebook. „O surpriză frumoasă făcută mie de Claudiu Keşeru, Adi Moisa şi fratele meu Alin aseară la ora 12, un tort în formă de chitară. Mulţumesc mult tuturor”, a scris, marți, manelistul.

Potrivit site-ului oradeaindirect.ro, filmarea a fost făcută la botezul fiului fotbalistului Claudiu Keșeru, Nicholas, unde se afla și manelistul Adi de la Vâlcea, care își sărbătorea ziua de naștere.

„În imagini poate fi observat inclusiv chestorul Liviu Popa, care filmează tortul surpriză, apoi îl felicită și-l îmbrățișează pe cântărețul de manele”, scrie sursa citată.

Adrian Moisa, prieten al fostului şef de Poliţie, este patronul hotelului-restaurantului Carnival’s din Oradea, unde pare că a avut loc sindrofia.

UPDATE:

La câteva ore de la publicarea știrii, filmulețul cu pricina a fost șters de atât de pe pagina de socializare a lui Adi de la Vâlcea, cât și de pe contul celui care îl postase inițial.