Pasagerii cursei Tarom de pe ruta Oradea - Bucureşti au avut parte de o surpriză neplăcută, marţi dimineaţă, fiind nevoiţi să meargă pe jos, de la terminal până la aeronavă, prin frig, în condițiile în care afară termometrele înregistrau 0 grade.

"Sunteţi companie low cost? Pentru preţurile pe care le cereţi, să vă fie ruşine!", a spus unul dintre pasageri, care a publicat pe pagina sa de socializare imagini şi un video în care se vede cum orădenii o iau la pas spre avionul Tarom, prin vânt.

Bărbatul, Vlad Sarca pe numele lui, a subliniat că pentru preţurile pe care le practică operatorul de stat, serviciile ar trebui să fie mult mai bune.

"#rusineTarom. În această dimineaţă sunt 0 grade C în Oradea şi Tarom s-a gândit să ne facă o surpriză, şi anume să mergem pe jos peste 200 m în frig precum fac companiile low cost. În tot acest timp o grămadă de angajaţi Tarom stau degeaba pe posturi caldutze. Vă amintesc că nu sunteţi o companie low cost şi aşteptările noastre sunt altele având în vedere că uneori un zbor Oradea - Bucureşti dus întors costă peste 300 Euro pt un loc la coach", a scris orădeanul în postarea sa.

Tot el a menţionat că personalul Aeroportului le-ar fi spus "neoficial" că Tarom i-a instruit "că doar în caz de ploaie să utilizeze autobuzul".

 

#rusineTarom In aceasta dimineata sunt 0 grade C in Oradea si Tarom s-a gandit sa ne faca o surpriza, si anume sa mergem...

Posted by Vlad Sarca on Monday, December 2, 2019