Pentru a veni în sprijinul orădenilor care nu au primit sacii destinaţi colectării deşeurilor reciclabile, RER Vest continuă campania de distribuire a acestora.

Ca să aibă evidenţa orădenilor care au primit rolele cu saci galbeni, RER Vest a schimbat în acest an modalitatea de distribuire. Au primit saci cetăţenii care au scos pubelele negre, cu deşeuri reziduale, în faţa casei, după ce codul unic de pe recipiente a fost scanat. Însă, mulţi cetăţeni nu au scos pubelele pline în ziua de colectare, astfel că nici nu au primit sacii pentru deşeuri reciclabile.

"Pentru a putea distribui rapid sacii rămaşi, colegii noştri care ies pe teren în zilele de colectare a deşeurilor reziduale şi biodegradabile - marţi, respectiv joi - îi vor pune fie în pubela neagră, fie în cea maro. Dacă niciuna nu este scoasă, vor arunca rolele peste gard", a declarat Laura Dărăban, responsabil de comunicare în cadrul RER Vest.

Este important de ştiut că orădenii care au facturi neplătite de mai mult de 90 de zile nu sunt trecuţi pe listele cu beneficiari. Aceştia vor trebui să îşi plătească datoriile şi apoi vor putea ridica rolele cu saci de la birourile de relaţii cu clienţii ale RER Vest, dar numai după ce se va încheia campania de distribuire a sacilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!