Primăria Borod, condusă de PSD-istul Sorin Sarca, cel care în 2020 a fost dovedit de BIHOREANUL că a luat pe firma nevestei o finanţare de 1 milion de euro de la APIA pentru înfiinţarea unei livezi pe care, însă, a plantat-o doar pe hârtie, loveşte din nou!

După ce în acelaşi an 2020, în luna septembrie, a dat firmei Flavrau Construct, patronate de vecinul şi amicul său de chefuri Mihai Oprea, un contract de 324.000 lei pentru "Lucrări de amenajare teren - capelă în localitatea Borod", fără ca aceasta să fie gata nici până în prezent, după doi ani, mai precis în noiembrie 2022, a atribuit aceleiaşi firme încă un contract, de 808.000 lei, pentru "Lucrări de construire capelă în localitatea Borod".

Aşadar, în total peste 1,13 milioane lei, echivalentul a peste 230.000 euro, pentru o capelă care ar putea fi gata cine ştie când, de parcă va fi cine ştie ce construcţie uimitoare, precum catedrala Sagrada Familia din Barcelona, începută în 1882.

Atât doar că în cazul Borod, al cărui primar n-a vrut să-i dea lămuriri lui Bihorel, s-ar scrie de fapt "famiglia", italieneşte. Prietenii ştiu de ce...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!