Duminică, Primăria comunei Aştileu şi Clubul Sportiv de Şah-Tenis Speranţa Oradea organizează un interesant turneu de şah, dotat cu Cupa Igriţa. Competiţia care poartă denumirea unei peşteri din zonă este open şi va debuta de la ora 12.

Turneul se află la ediţia inaugurală şi este programat la sala de nunţi a comunei Aştileu. Premiile concursului sunt în valoare de 500 lei. "Participanţii vor fi din comuna Aştileu, din localităţile din zonă, dar şi din Oradea", a declarat Traian Miclea, preşedintele CS Speranţa.

Prin acest turneu, iniţiatorii şi-au propus realizarea unei bune propagande pentru şah tinerilor şi adulţilor din comuna bihoreană.

Taxa de înscriere la concurs este de 10 lei pentru copii şi pensionari şi de 20 lei pentru adulţi. Pentru concurenţii din Aştileu organizatorii permit însă participarea în mod gratuit.

Înscrieri se pot face la Primăria Aştileu, la numărul de telefon 0259-349.221, sau la principalul organizator, Traian Miclea, la numerele de telefon 0741-764.478 şi 0771-259.446.