Sala Sporturilor Antonio Alexe din Ioşia va căpăta o nouă faţă. Primăria a contractat lucrările de proiectare şi execuţie ale lucrării "Reparaţii capitale la faţadă Sălii Antonio Alexe" la începutul lunii iunie către firma Constructorul Sălard în asociere cu Rono Aqua SRL.

"Lucrările constau în înlocuirea tencuielii uzate, înlocuirea tâmplăriei metalice cu una din aluminiu, dar şi alte reparaţii care vor fi necesare. De asemenea, scările laterale vor fi acoperite cu gresie şi faianţă", a afirmat joi Mirela Macra, funcţionar al Biroului de Presă al Primăriei.

Pentru acest proiect, municipalitatea va plăti în total 309.000 de lei, fără TVA. "În acest moment se execută proiectul pentru reparaţiile de la faţadă şi în aproximativ două săptămâni vor începe lucrările propriu-zise", a mai spus Mirela Macra. Termenul de execuţie este de 60 de zile.

De asemenea, sunt în curs de licitare şi lucrări pentru reparaţii curente la vestiare, pentru modernizarea instalaţiilor electrice şi montarea unui grup electrogen propriu, dar şi pentru refacerea racordului electric.

În perioada 2009-2010, a fost reparat acoperişul sălii Antonio Alexe, lucrare care a costat peste 2 milioane de lei.