Sala de sport a Colegiului Naţional Emanuil Gojdu va fi reabilitată, după ce consilierii locali au aprobat, săptămâna aceasta, în şedinţa de joi, trecerea ei în folosinţa gratuită a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI).

Imobilul, situat chiar în curtea liceului, se află în proprietatea publică a municipiului Oradea şi în administrarea Administraţiei Imobiliare Oradea.

"Întrucât solicitarea de modernizare şi reabilitare a sălii de sport se afla în evidenţa CNI, în vederea includerii în "Programul de consolidare şi reabilitare Săli de sport existente, construite înainte de anul 2000", aceasta a solicitat transmiterea în folosinţă gratuită a imobilului în suprafaţă construită de 437 mp şi a terenului aferent, pe toată durata consolidării şi reabilitării construcţiei", se arată într-un comunicat al municipalităţii.

Predarea imobilului se va face pe baza unui protocol de predare-primire între Consiliul Local al municipiului Oradea - Administraţia Imobiliară Oradea şi Compania Naţională de Investiţii.