În acest sfârşit de săptămână Sala de Sport a Universităţii din Oradea va găzdui, sâmbătă şi duminică, întrecerile ediţiei din acest an a Cupa României la Taekwon-do ITF, competiţie care va reuni la start sportivi şi delegaţii sportive din întreaga ţară, intraţi în lupta pentru desemnarea campionilor României la Taekwon-do ITF pe anul 2015.

Cupa României la Taekwon-do ITF, pentru juniori I, II, III şi seniori (masculin şi feminin) este un eveniment sportiv dedicat taekwon-do-ului, o amplă competiţie naţională la care participă cluburile sportive din România afiliate Federaţiei Române de Taekwon-do ITF. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv West Team Oradea şi Federaţia Română de Taekwon-do ITF, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret  Bihor şi cu Direcţia Social-Comunitară Bihor.

Vor participa numai sportivi legitimaţi şi cu gradele acordate de către Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F., în număr de aproximativ 260, de la 19 cluburi. Între acestea, trei cluburi sunt din Oradea: Wolf, Tae Kyon şi West Team.

Probele de concurs vor fi de tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale, iar cei mai buni sportivi la individual şi pe echipe, pe fiecare categorie de concurs, vor urca pe podiumul de premiere pentru a fi medaliaţi.

În paralel cu această competiţie, se va desfăşura şi concursul pentru copii, dotat cu Cupa Bihorul. Cele două competiţii sunt programate astfel, sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă a Universităţii Oradea, cu începere de la orele 08:30.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.