În urma prestaţiilor sub aşteptări înregistrate de FC Bihor în acest tur de campionat, membrii Adunării Generale a Asociaţilor s-au întrunit marţi într-o şedinţă, unde au analizat rezultatele echipei şi au decis să aplice anumite sancţiuni.

Astfel, s-a hotărât ca tuturor jucătorilor şi întreg staff-ului tehnic să le fie diminuate salariile cu 25%. Măsura diminuării salariilor va rămâne valabilă până când echipa va ocupa unul dintre primele două locuri ale clasamentului.

Într-o altă ordine de idei, conducerea clubului a anunţat şi încheierea colaborării cu jucătorii Ognjen Sinik şi Adrian Voiculeţ.

"Conducerea clubului regretă rezultatele slabe obţinute în prima parte a actualei ediţii de campionat şi îşi exprimă speranţa ca în cele două partide care au mai rămas de disputat din tur, jocul echipei se va îmbunătăţi", se arată într-un comunicat postat marţi pe siteul clubului.

După 12 etape din actuala ediţie de campionat, formaţia FC Bihor ocupă doar locul 7 în clasamentul seriei vestice din Liga a II-a, cu 13 puncte, la 11 puncte în urma liderului, Corona Braşov.

Ce i-a nemulţumit pe conducătorii clubului sunt nu numai rezultatele, ci şi jocul în sine al echipei, care nu dădea semne de revenire la ceea ce se dorea în evoluţia meciurilor la o echipă care are ca obiectiv promovarea.

În etapa următoare din eşalonul secund, FC Bihor va avea liber, urmând ca în runda a XIV-a să evolueze la Arad, cu UTA, iar mai apoi pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, în ultima etapă a turului de campionat.