Echipa bihoreană de fotbal de juniori A1 CSM Olimpia Salonta a ocupat poziția a treia la turneul final al Campionatului Național, desfășurat în week-end la Buftea.

Tinerii jucători salontani, pregătiți de antrenorul Cristian Ţârlea s-au calificat la această fază după ce au câștigat competiția Ligii a IV-a, seria bihoreană, aferentă juniorilor, au trecut apoi de un baraj și de un turneu zonal.

La Buftea au fost prezente, astfel, cele mai bune patru echipe din țară, printre care și CSM Olimpia Salonta.

În primul meci, în semifinale, fotbaliștii salontani au întâlnit echipa CSM Pașcani, în fața căreia au cedat cu scorul de 1-2, după ce au primit cele două goluri în prima repriză. Golul lor a fost reușit după pauză, prin Robert Baran.

În meciul pentru locul al treilea, finala mică, CSM Olimpia Salonta s-a confruntat apoi cu formația gorjeană Internațional Bălești, cea care în cealaltă semifinală a fost învinsă de argeșenii de la Sporting Pitești.

Elevii antrenorului Cristian Ţârlea s-au impus în acest meci cu scorul de 1-0, prin golul reușit încă din minutul 9 de Szilagy Mark, și și-au adjudecat astfel medaliile de bronz.

Turneul a fost câștigat de Sporting Pitești, care în finala mare a învins clar, cu 6-0, echipa din Pașcani și a devenit campioană națională.