Aflate la egalitate de puncte după primul turneu play-off, disputat la Salonta, Tengo şi Victory s-au luptat sâmbătă, la Cluj-Napoca, pentru câştigarea campionatului.

Avantajul terenului propriu părea un atu pentru Victory, care în finala de simplu a pornit în trombă, Florin Purice câştigând cu 11-2 primul set al meciului cu Georgel Bobiş. Salontanul s-a calmat, însă, şi a întors soarta partidei, reuşind să câştige setul decisiv cu 11-3, aducându-şi echipa în avantaj.

Speranţele clujenilor la titlu au fost spulberate la dublu, unde Tengo, deşi condusă cu 1-0 la seturi, a revenit şi a câştigat cu 2-1. Impunându-se în partidele de triplu cu Nord-Vest şi CSU, salontanii au devenit virtual campioni, meciul cu Victory (pierdut cu 2-0) fiind unul de palmares, nemaicontând pentru ierarhia finală.

Cvintetul câştigător al clubului salontan a fost alcătuit din Georgel Bobiş, Alex Sorean, Paljanos Zoltan, Hanyecz Imre şi Dorian Oltean. Tengo a devenit campioană naţională în proba de simplu şi dublu, terminând pe locul secund în proba de triplu.

În ierarhia generală, salontanii au încheiat cu 33 de puncte, devansând formaţiile Victory - 32 puncte, CSU Ploieşti - 22 puncte şi Nord-vest Cluj-Napoca - 19 puncte, păstrându-şi titlul naţional cucerit la finalul anului trecut.

Finaliştii ediţiei 2012 a CN de fotbal-tenis au fost premiaţi de Emil Boc, în calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca. Fostul premier i-a înmânat orădeanului Gheorghe Grădinaru, preşedinte de onoare al Federaţiei Române de fotbal-tenis, o plachetă oferită de forul pe care l-a condus timp de 4 ani, în perioada 2008-2012, mulţumindu-i pentru activitatea depusă.