Miercurea trecută, poştaşii le-au dus abonaţilor ziarului Crişana un număr special, care va valora, cândva, foarte mult pentru colecţionari: pe prima pagină a ediţiei din 14 octombrie ştirea principală a fost, nici mai mult, nici mai puţin, decât relatarea "la cald" a unei vizite pe care premierul Ludovic Orban a făcut-o la Oradea... în 12 iunie, când a inspectat şi şantierul noii săli polivalente, titlul textului fiind "Noua sală de sport polivalentă - Lucrări realizate în proporţie de 45%".

O anecdotă mai veche decât ştirea din Crişana spune că pe vremuri, când un participant la un festival de umor a coborât din tren în gara oraşului unde avea loc evenimentul, văzând un băiat vânzător de ziare şi vrând să facă o glumă, i-a cerut un exemplar din "ziarul de mâine", însă tânărul i-a răspuns, isteţ, că pe acela l-a vândut ieri. 

"Capul limpede" care a fost responsabil de numărul din 14 octombrie 2020 al Crişanei nu ar putea da o replică asemănătoare. Nu de alta, dar în timp ce unii încearcă să anticipeze viitorul ori măcar să rămână "la zi", alţii sunt cam pierduţi în trecut...