Aflaţi şi ei în prima linie în bătălia împotriva noului coronavirus, jandarmii bihoreni caută să ajute şi în afara îndatoririlor de serviciu. Ei au donat 7.500 de euro pentru achiziţia unui ventilator mecanic medical la Spitalul Clinic Municipal din Oradea.

"Fiind zilnic în contact direct cu persoanele diagnosticate pozitiv cu COVID-19 sau cele carantinate, am înţeles importanţa şi utilitatea unui astfel de aparat", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bihor.

Din donaţia totală, 26.200 de lei au fost oferiţi de jandarmii activi şi în rezervă, iar cu 10.000 de lei a contribuit Asociaţia Jandarmilor IPA 3 Bihor. Banii au fost oferiţi, ca sponsorizare, spitalului, care va face achiziţia.

"Nu uitaţi: Împreuna vom învinge!", au mai transmis jandarmii bihoreni.

Nu este singura modalitate prin care oamenii legii îşi ajută semenii. În zilele libere, jandarmi şi poliţişti din clubul moto Blue Knights duc medicamente persoanelor vulnerabile din Bihor. 

Citeşte şi articolul:

"Prima linie: BIHOREANUL vă prezintă, în exclusivitate, cum arată viaţa în linia întâi de luptă împotriva coronavirusului (FOTO / VIDEO)"