Cine a avut treabă pe lângă sala mare a Primăriei miercuri a putut vedea o expoziţie de artă diferită. Elevii din clasele primare Step by Step de la Liceul Teologic Greco-Catolic din Oradea şi-au expus picturile şi obiectele confecţionate de ei din materiale reciclabile, în cadrul proiectului iniţiat de Asociaţia Pas cu Pas "Sunt pământ, aer şi apă". De altfel, expoziţia a fost una din activităţile menite să anunţe finalizarea proiectului.

"Proiectul presupune îmbunătăţirea nivelului de informare şi educaţie a tinerilor asupra normelor şi regulilor fundamentale de protecţie a mediului, prin metode şi activităţi creative", a explicat coordonatorul proiectului, Angela Lupşea.

În cadrul aceluiaşi proiect, elevii au participat la concursuri pe teme ecologice, s-au întâlnit cu specialişti care le-au vorbit despre energiile alternative. De asemenea, ei au jucat o piesă de teatru intitulată "Magic Show - Salvaţi planeta", în care, alături de actori ai Teatrului de Copii şi Tineret Arcadia, au promovat importanţa protejării mediului înconjurător.