Timp de trei zile, începând de sâmbătă şi până luni, la Baza Sportivă Voinţa se vor desfăşura întrecerile celui de-al treilea turneu oficial cu caracter naţional pe care clubul orădean cu acelaşi nume, Voinţa, îl organizează în acest an.

Cupa Euronet este o competiţie de categoria a II-a în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi se află la prima ediţie. În organizarea clubului gazdă, împreună cu Primăria Oradea şi cu ajutorul firmei Euronet, care este partener oficial, competiţia se adresează tuturor categoriilor de la vârsta de 12 ani în sus, inclusiv seniorilor şi senioarelor.

Întrecerile se vor desfăşura însă doar la proba de simplu, proba de dublu nefiind inclusă la categoria a II-a.

Vor participa aproximativ 80 de sportivi din Ardeal, reprezentând oraşe precum: Arad, Timişoara, Cluj, Deva sau Oradea. Din Bihor vor fi prezenţi jucătorii cluburilor orădene Voinţa, Sănătatea şi Frontiera.

Se va juca cu mingi Dunllop, iar câştigătorii vor primi câte 250 de puncte în ierarhia naţională, pentru primul loc, 200 pentru locul secund şi 150 de puncte pentru cei care se vor clasa pe locul al III-lea.

De asemenea, cel care va fi declarat cel mai bun jucător al turneului va fi recompensat de sponsorul clubului Voinţa, cu un telefon mobil.

Taxa de înscriere la turneul ce va debuta sâmbătă dimineaţă, de la ora 9, va fi de 40 de lei.