Sâmbătă, se va da startul în ediţia din acest an a turneului naţional de tenis dotat cu Cupa Time Out Benvenuti.

Competiţia, care se va desfăşura pe terenurile de la baza sportivă a CS Sănătatea Oradea şi care a ajuns acum la ediţia cu numărul 15, este programată în perioada 23-29 august.

Turneul este cotat cu categoria 1 A în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi avea premii în valoare totală de 8.000 lei. Fondul de premiere va fi asigurat în proporţie de 80% de sponsorul oficial al competiţiei, Benvenuti, iar ceilalţi 20% vor proveni de la King Art.

La start vor fi prezenţi peste 60 de sportivi din întreaga ţară, care se vor întrece la categoriile de vârstă de 10, 12, 14 şi 16 ani, atât la feminin cât şi la masculin. Probele vor fi de simplu, iar la categoria 14 ani, atât la  fete cât şi la băieţi, vor avea loc jocuri şi la dublu.

Totuşi, organizatorii anunţă pentru acest an un caracter internaţional al turneului, pe lângă concurenţii români anunţându-şi prezenţa şi câţiva tenismeni din Ungaria, de la Debrecen, dar şi doi din Qatar. 

Conform organizatorului, Kovacs Iosif, administratorul CS Sănătatea, se vor folosi mingi Dunlop Fort, iar arbitrajul va fi asigurat de arbitrul internaţional Ovidiu Şola din Timişoara.