Sâmbătă, cu începere de la ora 11, echipa orădeană de volei masculin seniori LPS-CSS Bihorul va disputa primul joc pe teren propriu de la înfiinţare, urmând a întilni pe CNMB Vartex Rm. Valcea, în cadrul etapei a 2-a a Diviziei A2.

Odată cu debutul "leilor" pe teren propiu se va consemna şi primul meci oficial de volei seniori dupa 15 ani, timp în care iubitorii voleiului din urbea de pe malul Crişului au suferit şi au sperat că odată şi odată vor mai vedea spectacol de înaltă clasă în acest minunat sport.

Aşteptarea lor va lua sfârşit sâmbătă, când vor putea vedea la lucru două echipe cu stări de spirit şi obiective diferite. Orădenii vin după un debut bun de campionat, materializat prin victoria scurtă de la Câmpia Turzii, în timp ce oltenii au pierdut deschiderea de la Dej.

"Euforia primului succes a trecut repede deoarece etapele se succed săptămânal şi nu avem timp prea mult de sărbătoare. Am încercat să omogenizam cât mai bine lotul, să ne punem la punct pregătirea tehnico-tactică şi sperăm să eliminăm cât mai multe din neajunsurile din jocul precedent. Băieţii s-au pregătit bine, aşteaptă şi ei, la fel ca şi mine, primul joc de pe teren propriu. Pentru că victoriile aduc victorii, ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci. Îi aşteptăm pe suporteri să vină în număr cât mai mare la sala LPS, să ne susţină frenetic pentru că echipa asta este şi a lor!", a declarat profesorul Rodian Achimescu, aflat şi el la debutul pe banca tehnică a unei echipe de seniori.


Celelalte meciuri ale etapei a II-a din Seria Vest a Diviziei A2 sunt:

UMF Cluj-Phoenix Simleul Silvaniei
Avintul Torpi Tg.Mures-CNE Dej
CSM Campia Turzii-Provolei Arad