Echipa orădeană de volei masculin LPS Bihorul va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12, sala LPS, ultimul joc din sezonul regulat al campionatului Diviziei A2.

Formaţia pregătită de profesorul Rodian Achimescu o va avea ca adversară pe tânăra şi ambiţioasa echipă a Centrului Naţional de Excelenţă din Dej.

Având în vedere situaţia din clasament, cu "leii orădeni" pe primul loc şi CNE Dej pe poziţia a V-a, se anunţă un joc la discreţia gazdelor, care nu trebuie să facă paşi greşiţi totuşi, pentru a încheia în frunte prima parte a competiţiei.

"Oaspeţii noştri vor fi tinerii dejeni de la CNE, care se găsesc pe poziţia a 5-a, în urma înfrângerii de acum două etape pe terenul arădenilor de la Provolei. În schimb jucătorii noştri luptă pentru a termina sezonul regulat pe prima treaptă, pentru asta fiind suficient 1 punct din cele 3 puse în joc. Însă, ca nişte lideri ce se respectă pe ei înşişi, dar şi pe spectatorii lor, vor da totul pentru a câştiga cât mai categoric această confruntare", a declarat antrenorul Achimescu.

Celelalte partide ale ultimei etape din seria vestică programează duelurile inegale de la Şimleu, respectiv Arad, unde gazdele (locurile 2 şi 4) întâlnesc pe CNMB Rm.Vâlcea, respectiv Torpi Tg.Mureş,ocupantele ultimelor două locuri în clasament. Etapa se încheie cu derby-ul clujean dintre UMF şi CSM Câmpia Turzii.