Fosta gimnastă Sandra Izbaşa a fost cerută de soţie în ziua de Crăciun.

Tânăra de 30 de ani i-a răspuns "Da" lui Răzvan Bănică, actor şi nepot al lui Ştefan Bănică Jr, ea anunţând pe Facebook că este "cel mai special Crăciun!".

"Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică! Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil!", a scris Sandra Izbaşa.

Dublă campioană olimpică la ediţii diferite şi una dintre cele mai frumoase sportive din ţara noastră, Sandra Izbașa a început relaţia cu actorul Răzvan Bănică în acest an.

Rtv.net notează că fosta sporitvă are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) şi aur la sărituri (Londra 2012), dar şi cinci titluri europene şi un argint mondial. În ultima perioadă, Sandra Izbaşa este o prezenţă tot mai des văzută la evenimentele mondene şi face furori în mediul virtual.

La rândul său, Răzvan Bănică (28 de ani) este actor al teatrului Nottara şi cochetează şi cu muzica. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografie şi a jucat în mai multe producţii TV, precum şi în numeroase piese de teatru. Este nepotul lui Ştefan Bănică Jr., dar a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, mai arată sursa citată.