Luptătorul orădean Sandu Lungu a pierdut, joi seară, meciul cu sportivul Yassine Boughanem, de la Paris, din cadrul galei Galei "Best Of Siam XI", de la Halle Carpentier.

"Îmi cer scuze românilor care au fost prezenţi la gală. A fost cel mai frustrant şi ruşinos meci din viaţa mea. Nu am apucat să dau un pumn, câteva low-kick-uri şi s-a terminat", a transmis "Muntele Bihorului" pe pagina sa oficială de Facebook.

Orădeanul s-a bătut joi seară cu Yassine Boughanem, un sportiv de 42 de ani, descris de presa de specialitate ca un tip "cu alură de statuie grecească" şi cunoscut pentru rezultatele bune din judo şi MMA, în care foloseşte intens lovituri cu piciorul.

S-a întâmplat exact de ce îi era frică lui Sandu: Yassine şi-a folosit loviturile de picior, lovind repetat gambele şi coapsele românuluui, iar acesta a cedat şi s-a dezechilibrat, înainte de a apuca să-şi creze o poziţie favorabilă pentru a-i aplica adversarului necruţătoarea dreaptă.

În ciuda înfrângerii, orădeanul a primit numeroase încurajări pe Facebook din partea fanilor. "Capul sus domnu' Sandu! Toţi suntem alături de tine! Sunt mândru că sunt român şi am avut ocazia să fiu prezent la gală!", i-a spus un fan pe Facebook. "Capul sus, tu rămâi pentru noi Emblema României. Eşti nr. 1 te iubim", i-a transmis o utilizatoare a reţelei de socializare. "Nu are importanţă! Pentru noi rămâi întotdeauna Campion!!!", a scris un alt fan.

Citiți și articolul Sandu Lungu la duş! Imagini super-amuzante transmise de "Muntele Bihorului" de la Paris (VIDEO)