Deşi nu s-a aflat în cea mai bună formă luni seară, luptătorul orădean Sandu Lungu merge mai departe în concursul "Uite cine dansează", de la Pro TV.

"Muntele Bihorului" şi partenera sa, Raluca Netca, au etalat un dans grecesc şi tango pentru care au fost mai puţin lăudaţi comparativ cu ediţiile precedente.

"Trebuie să vă spun că am fost de-a dreptul impresionat de uşurinţa cu care aţi executat paşii de tango, Sandu. De fapt, asta-mi şi place la tine în competiţia asta. Deşi eşti un tip foarte dinamic, şi foloseşti, de fiecare dată în sportul tău, un alt gen de mişcare, reuşeşti să ai o continuitate atât de uşoară în dans, care mă uimeşte de fiecare dată. Pe de altă parte, alura ta nu e un ajutor pentru dans, dar asta ştim cu toţii, partea de tango a ieşit surprinzător de bine, restul coregrafiei destul de simpluţ, nimic care să mă impresioneze. Însă bucata de tango grecesc ţi-a ieşit. Iubesc Grecia, m-ai dus acolo", i-a spus Mihai Petre orădeanului.

În urma notelor primite, trei de 6 şi un 8, Sandu şi Raluca s-au clasat pe locul 9 în concurs, cu 26 de puncte, însă nu au fost în pericol de eliminare, fiind salvaţi şi de voturile de acasă.

În timp ce moderatorii au anunţat că, în urma clasamentului final, Joseph Hadad şi Georgiana Crăiţă vor părăsi concursul, Sandu Lungu a intervenit, spunând la microfon că "îi las eu în locul meu".

"Eu n-am nevoie să fiu târât de public dacă dansez prost. Vreau să-l las pe prietenul meu", le-a spus el realizatorilor emisiunii. Însă cum regulamentul show-ului nu permite acest tip de permutare, Sandu Lungu rămâne în concurs…

Vezi aici cum a dansat!