Îndrăgitul luptător MMA orădean Sandu Lungu, aflat la Paris, unde va lupta joi seară într-o super-gală, îşi ţine la curent prietenii şi fanii de acasă, pe care-i numeşte "gaşca" sau "trupa" prin intermediul unor transmisiuni live pe pagina sa oficială de Facebook, care arată un personaj extrem de uman şi amuzant, autor al unor vorbe de duh memorabile.

Autoironizându-se drept "un ţăran ajuns la Paris", Sandu prezintă, la pas, vecinătăţile vestitei Moulin Rouge, în apropierea căreia este cazat, filmând cu smartphone-ul tot ce face şi ce vede, de la "bagaboantele" aflate la fiecare colţ de stradă, care-l urmăresc, atrase probabil de statura sa neobişnuită, până la restaurantul în care a mâncat un stake suculent de "juma de kilogram", care s-a dovedit "o ieftineală, o mocangeală" de numai 17 euro, în condiţiile în care a fost servit în buricul metropolei franceze, iar în ţară ar costa 100 de lei.

"Raluca, cum am dansa acolo în Moulin Rouge? Am face ceva bani, cu Raluca cu partenera mea de dans de la «Uite cine se prosteşte»", comentează Sandu, din faţa celebrului cabaret.

"Muntele Bihorului" e foarte dezamăgit că găseşte închisă cofetăria de la colţ, în care mâncase o prăjitură senzaţională şi la care poftea din nou, şi se întreabă cum pot ţine francezii închise asemenea facilităţi într-o zonă turistică.

Super-amuzante sunt şi momentele în care orădeanul îşi cumpără apă şi suc de la ABC, înţelegându-se într-o originală româno-italiană-engleză cu vânzătorul, dar şi acelea în care îşi descrie pregătirile pentru meciul din gala "Best of Siam XI".

"Tre' să îi dau la ăla vreo 1.000 de pumni în cap şi din primii 5 să cadă. Altfel mă bate, că-i tehnicuţ şi dacă intru în jocul lui şi îmi dă la picioare, poate mă execută", spune Sandu, precizând că pentru importantul meci s-a odihnit bine, punându-şi interdicţie inclusiv la sex.

Momentul de culme al "reality show"-ului marca Sandu Lungu este episodul duşului din camera hotel, în care orădeanul arată cât de "încăpătoare" este cada din baie pentru un "King Kong" ca el şi cât de greu este să se "manevreze" în ea. "160 de euro camera, nu putem zice că e foarte «boschi»", comentează orădeanul.

Sandu Lungu se bate, joi seară, în Franţa, la Paris, în cadrul Galei "Best Of Siam XI", de la Halle Carpentier, avându-l concurent pe Yassine Boughanem, un sportiv de 42 de ani, descris de presa de specialitate ca un tip "cu alură de statuie grecească" şi cunoscut pentru rezultatele bune din judo şi MMA, în care foloseşte intens lovituri cu piciorul.

Citiți și articolul „Sandu Lungu a pierdut meciul de la Paris: "A fost cel mai frustrant şi ruşinos meci din viaţa mea" (VIDEO)