După ce, săptămâna trecută, a fost nevoit să stea pe bancă din cauza unei accidentări, luptătorul orădean Sandu Lungu a revenit, luni seară, în ringul emisiunii "Uite cine dansează", de la Pro Tv.

Alături de partenera sa, coregrafa Raluca Neacşu, campionul MMA a dansat Charleston şi Samba. Chiar dacă la capitolul tehnică nu a excelat, ba chiar a fost în pericol de eliminare, Sandu a fost lăudat de juriu pentru expresivitatea cu care a evoluat.

"Vreau să-i fac o confidenţă lui Sandu: că mi-ar plăcea la nebunie să-l am într-unul dintre spectacolele mele! Odată, dacă m-ar ajuta Dumnezeu. Totuşi, în acest Charleston au fost multe stângăcii, părerea mea", a spus, după primul dans, coregraful Gigi Căciuleanu, care face parte din juriu.

Pentru emisiunea de luni seară, regulamentul competiţiei a fost schimbat şi, în funcţie de notele primite în urma unor dueluri, patru dintre cele opt cupluri rămase în concurs s-au ales cu imunitate pentru următoarea emisiune, iar celelalte patru cupluri s-au "bătut" dansând încă o dată.

Sandu şi Raluca au fost salvaţi până la urmă, astfel că ei au pășit mai departe în cea de-a şasea ediţie.

Cu toate că orădeanul s-a exprimat în repetate rânduri că "n-am nevoie să fiu târât de public" în concurs şi chiar a vrut, la un moment dat, să părăsească emisiunea, partenera sa şi membrii juriului l-au încurajat.

"Sandu, dacă aş avea de punctat numai expresivitatea, cu siguranţă în seara asta, la salsa, ai lua o notă foarte mare. Apreciez, merită aplauze, pentru că toată lumea era cu zâmbetul pe buze. Şi asta e mare lucru", i-a spus Mihai Petre, după cel de-al doilea dans, în vreme ce Andreea Marin a spus că Sandu şi Raluca ar merita un premiu de popularitate.

Ca fapt divers, pentru emisiunea de luni seară, Sandu și-a asortat barba cu părul partenerei de dans, vopsind-o cu blond.

Pe de altă parte, o altă noutate a fost intrarea în concurs a Roxanei Ionescu. Ea este acum partenera celuilalt orădean din concurs, Andrei Mangra, după ce Rona Hartner s-a accidentat serios. Luni seară au părăsit competiţia Octavian Strunilă şi Oana Botez.

Vezi AICI cum a dansat Sandu Charleston, iar AICI momentul Samba!