Într-o singură rundă, luptătorul orădean Alexandru Lungu şi-a învins, luni seara, la Cluj-Napoca, adversarul din cadrul galei Real Xtreme Fighting.

"Muntele Bihorului" a luptat împotriva luptătorului de MMA Andrzej Kulik, din Polonia, după ce americanul Jeff Monson a declarat forfait din motive de sănătate, cu câteva zile înaintea meciului.

Luptând în colţul roşu, Alexandru Lungu (40 ani) şi-a chemat din start adversarul la luptă. "Hai tată!", i-a spus sportivul orădean. După câteva momente de tatonare, în care polonezul a dat câteva "ture" prin cuşcă, "Muntele Bihorului" s-a oprit întrebându-şi prin gesturi adversarul de ce face non-combat.

La scurt timp după asta, însă, polonezul a fost prins de Sandu în plasă şi apoi pus la podea din pumni. Arbitrii au trebuit să intervină şi să oprească meciul. Orădeanul s-a ales cu o rană pe faţă, dar şi cu o nouă victorie prin knock out.

Lungu a revenit, luni, în ring după ce în luna decembrie l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură pe samoanul Mighty Mo. A fost o victorie de prestigiu pentru orădean, care şi-a făcut KO adversarul dintr-o lovitură bine plasată, în doar 55 de secunde.