Gala Superkombat, de la Arad, organizată de Eduard Irimia, i-a adus sâmbătă seară luptătorului orădean Sandu Lungu o nouă victorie, prin KO, în faţa lui Deutsch Pu'u, unul dintre cei mai temuţi luptători americani.

Spre deosebire de alte partide, de data acesta lupta dintre orădean şi adversar a fost ceva mai lungă şi cu mai multe "figuri".

Lungu a fost la un pas să îşi împingă adversarul afară din ring încă de la început, dar acesta a revenit. Deutsch Pu'u a punctat mai mult cu picioarele, însă a pierdut la lupta de braţe în prima repriză, pentru ca în cea de-a doua să cedeze de tot în faţa orădeanului. După o "ploaie" de lovituri cu pumnul, Lungu l-a îngenuncheat pe american.

La finalul meciului, după ce a fost declarat câştigător prin KO, orădeanul a vrut să arate că, în ciuda meciului istovitor, el nu a obosit, astfel că s-a pus să facă flotări în ring, în aplauzele celor din public.

Cei doi sportivi concurat la categoria SuperFight +125 de kilograme.

În alte meciuri din gală, Andrei Stoica a facut show cu Milanovic, pe care l-a învins, iar Sebastian Ciobanu l-a înfrânt pe Poturak.