Luptătorul orădean Sandu Lungu s-a remarcat din nou la emisiunea "Uite cine dansează", de la Pro TV. Dacă înainte cu o săptămână el fusese supranumit "Sandu Fulgu", datorită graţiei cu care a dansat vals, luni seară "Muntele Bihorului" s-a transformat într-o variantă mai corpolentă a celebrului Jack Sparrow, din "Piraţii din Caraibe".

Cu o ambiţie de nedescris, Sandu şi partenera sa, Raluca, au repetat zilnic, şi, chiar dacă au avut şi probleme la repetiţii şi s-au accidentat (luptătorul la piciorul drept, iar partenera sa la umărul stâng) cei doi au dansat plini de energie Paso Doble plini de energie, primind printre cele mai bune voturi din concurs.

Coregrafia prezentată de cei doi a fost plină de pasiune, fapt care l-a făcut pe juratul Gigi Căciuleanu să reitereze ideea că cei doi se potrivesc pe ringul de dans: "Personajul mi s-a părut mai puţin surprinzător ca la prima ediţie, dar a fost frumos contrastul – Yin şi Yang", a spus el. Andreea Marin a continuat şi l-a completat pe Gigi: "Văd multă ambuţie, determinare, disciplină şi un dans care nu m-a lăsat să notez nimic, nu am vrut să pierd nicio secundă".

De altfel, înainte de votul publicului, cei doi s-au situat pe locul 5 în clasament, acumulând 28 de puncte. În ediţia precedentă, Sandu şi Raluca strânseseră 31 de puncte, cel mai mare punctaj din concurs.

Vezi AICI dansul lui Lungu!

În altă ordine de idei, de precizat că orădeanul Emil Rengle nu va mai evolua în concurs, după ce partenera sa, Dana Budeanu, a suferit o accidentare serioasă. Continuă, însă, Lungu și Andrei Mangra.