Oradea are tot mai multe străzi închise din cauza șantierelor, iar asta pune în dificultate și operatorul licențiat de salubritate RER Vest.

Utilajele pentru colectarea deșeurilor nu mai au acces pe străzi precum George Enescu sau Evreilor Deportați, dar nici pe altele adiacente, așa că nu au cum să ajungă în fața caselor orădenilor, ca să ridice deșeurile.

Orădenii care locuiesc pe străzi unde accesul utilajelor RER Vest este interzis sau limitat, din pricina unor lucrări, trebuie să își lase pubelele sau sacii nu la limita proprietății, ci la limita șantierului, așa cum e prevăzut și în contractul încheiat între companie și clienții săi.

Este important, însă, ca acest loc să fie unul cu o bună vizibilitate și cu spațiu de manevră pentru autospecialele de tonaj mare, cum sunt cele are RER Vest. De asemenea, sacii sau pubelele pline nu trebuie lăsate în spatele mașinilor parcate lângă trotuare, pentru că muncitorii le-ar putea rata.

RER Vest le transmite clienților săi că își cere scuze pentru disconfortul creat, însă această situație nu este sub controlul companiei de salubritate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!