Pasionaţii de mâncăruri sănătoase sunt aşteptaţi, în perioada 6-12 iunie, la cea de-a doua ediţie a Săptămânii Vegetarienilor din România.

"Toate persoanele care doresc să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă şi să devină mai sănătoase vor avea la dispoziţie o săptămână plină de evenimente interesante: de la ateliere de gătit, prezentări de produse, conferinţe, workshop-uri, expoziţii şi multe altele, toate sub un singur nume – VEG FEST 2016. Scopul VEG FEST este promovarea unui stil de viaţă cât mai sănătos, pozitiv şi prietenos cu mediul înconjurător", arată un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Vegetarienilor din România în parteneriat cu Teodora Czentye, raw vegan Chef Oradea, iar în cadrul acestuia, în marile oraşe din ţară, numeroşi specialişti din domeniile nutriţie, sănătate, ecologie, sport sau frumuseţe vor susţine în fiecare zi activităţi utile "oricărei persoane interesate să trăiască cât mai mult şi cât mai bine".

În Oradea, evenimentul se va desfăşura la localul Bookafe, de pe strada Nicolae Jiga nr. 25, iar accesul este gratuit.

Capul de afiş îl va reprezenta, pe 7 iunie, conferinţa "Cum să topeşti kilogramele în plus", susţinută de Florentina Gionea. Aceasta este autoarea Kit-ului "Cum să slăbeşti fără nutriţionist!", ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere şi un audiobook, 24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele în plus.

Alte puncte forte ale VEG FESR vor fi, pe 11 si 12 iunie, o serie de activităţi sportive, degustări de produse vegane, workshop-uri pentru copii şi pentru adulţi sau conferinţe cu speakeri renumiţi.

Agenda completă VEG FEST 2016, dar şi mai multe informaţii vor fi publicate pe www.veg-fest.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentuluihttps://www.facebook.com/vegfestoradea/?fref=ts