Sărbătoare în acest sfârşit de săptămână la Popeşti. Zilele Comunei se desfăşoară sâmbătă şi duminică şi aduc în faţa sătenilor nume cunoscute în muzica populară, dar nu numai.

Festivităţile vor fi deschise sâmbătă după amiază, de la ora 17, cu o slujbă religioasă, după care, pe scena amenajată în piaţa comunei, de lângă primărie, vor urca pe rând Alexandra Sălăjan, Ansamblul Palisada, Simona Brisscan, Ansamblu Floare Mândră de pe Criş, Sânziana Toader, Marina Baciu Borz, Ansamblul Crişul, Romina Nemeş, seara fiind încheiată de interpretul Adi Balint şi mai apoi de trupa Desperado.

Duminică, festivităţile vor începe de la aceeaşi oră, cu un moment susţinut de Octavian Blaga. Vor evolua, apoi, pe rând, Ansamblul Lipka, Iulia Kovacs, Ansamblul Prietenia Popeşti, Violeta Puşcaş, Ileana Moisa, Denisa Silaghi, Ansamblul Datelinka, Simina Patalau, Florica Ruja şi Claudiu Borza.

Un moment aparte va fi prezentarea CD-ului aniversar al Zilelor Comunei, care va conţine melodiile tuturor interpreţilor de muzică populară din spectacol.

Sărbătoarea se va încheia duminică seara, cu concertele celor de la Maxim şi Semnal M, urmate de un somptuos foc de artificii. Spectacolul va fi prezentat de Victor Mihalcea.

Viorel Orbai