Zilele Salontane se vor desfăşura în acest weekend, mai precis între 19 şi 21 mai, şi programează o serie de evenimente pentru copii şi adulţi, între care un concurs de gătit bogracs şi un campionat de atelaje, care se anunţă spectaculos. Între invitaţii de anul acesta se numără Anda Adam, Voltaj şi Randi.

Zilele Salontane vor fi deschise, vineri, de la ora 17, printr-o paradă prin centrul oraşului, cu şcolari ce vor purta baloane şi steguleţe, conduşi de trupa de dans Arny Dance. La ora 18, salontanii vor avea parte de un show dat de magicienii Eduard şi Bianca, urmaţi pe scenă de Ansamblul de dansuri populare Toldi. De la ora 21.30, petrecăreţilor le va cânta Anda Adam, iar de la ora 22.20 V-tech.

Cele mai multe evenimente din cadrul Zilelor Salontane sunt concentrate sâmbătă, 20 mai, începând cu un concurs de gătit bocracs, organizat de Asociaţia Pensionarilor Maghiari din România, care va debuta la ora 9. Campionatul de atelaje, cu probe acrobatice, va debuta la ora 10, în acelaşi timp cu un concurs de baschet, urmat de o gală de box.

Organizatorii au pregătit şi drifturi cu maşini tuningate, show-ul fiind programat să înceapă la ora 16 în faţa Casei de Cultură "Zilahy Lajos".

Programul artistic în zona pieţei va începe la ora 18 cu mai mulţi artişti locali, urmaţi pe scenă de Fiesta (ora 21.30), Stan şi Span (ora 22.20) şi Voltaj (ora 23). Seara va fi încheiată cu un foc de artificii.

Zilele Salontane vor continua duminică seară cu noi show-uri, între care un concert dat de Randi, de la ora 20.30, respectiv unul susţinut de Kowalsky şi Vega, de la ora 21.30. Participarea la toate evenimentele cuprinse în Zilele Salontane este gratuită.