An de an an, de 1 iunie, copiii îşi dau frâu liber poftei de joacă. Este ziua în care îşi trag părinţii de mânecă şi-i roagă să-i plimbe pe la spectacole, concerte şi concursuri, şi ziua în care nu ar trebui refuzaţi. Mai ales că, şi de această dată, au din ce alege...

Distracţie în Orăşel

De 1 iunie, cei mai mici dintre locuitorii Oradiei vor putea să-şi demonstreze talentele în Orăşelul Copiilor, care organizează pe tot parcursul zilei ateliere de desen şi de confecţionare a unor obiecte decorative. La 10.30 este programat un concert al Liceului de Artă, iar apoi un spectacol de muzică şi dans pus în scenă de Palatul Copiilor.

De la 16 şi până la 20, micuţii îşi vor putea întâlni eroii preferaţi într-un program numit "Lumea basmelor", care îi va aduce în Orăşel pe Frumoasa din Pădurea Adormită, pe Minnie şi Mikey Mouse, pe Scooby Doo, Piratul şi Pirateriţa, Spiderman, dar şi mulţi clovni care să-i înveselească. În paralel, micii spectatori pot asista la spectacole de teatru în limba maghiară (ora 17) iar apoi în limba română (ora 19). Ziua se va încheia cu un concert Hi-Q, de la 20.30.
Organizatorii de la Orăşelul Copiilor îi îndeamnă pe micuţi să participe şi la tombola caritabilă cu premii, pentru a ajuta o fetiţă surdo-mută de 5 anişori care are nevoie de operaţie.

ERA odată ca niciodată...

De Ziua Copilului, şi ERA Shopping Park îi invită pe micuţi la distracţie, cu face-painting şi modelări de baloane făcute de clovnul Patrocle. Tot aici, picii vor avea acces gratuit toată ziua în spaţiul de joacă Kangoroo Land, dar şi pe un teren de fotbal special amenajat.

Lotus Center îşi aşteaptă micii vizitatori între orele 13 şi 18, în zona Hervis-Histeria, cu o provocare inedită: decorarea unui tort gigantic, care va rămâne apoi expus în centrul comercial. În paralel, copiii vor putea desena, picta şi participa la concursuri cu premii, în spaţii special amenajate. Să se bucure de o zi frumoasă şi colorată, aşa ca ei...