De Sânziene, ERA Park sărbătoreşte româneşte, astfel că miercuri, 24 iunie, îi invită pe orădeni să celebreze Ziua Universală a Iei - frumoasa cămaşă a portului popular românesc.

Începând cu ora 18.00, iubitorii tradiţiilor sunt invitaţi sub cupola ERA, la o inedită expoziţie de fotografii semnată de Adela Lia Rusu A.FIAP şi intitulată "Frumuseţe, tradiţie, poveste".

În acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, pasionaţii de modă sunt invitaţi să admire noua colecţie vestimentară, tematică, "Mystic Folk", semnată de designerul vestimentar Iulia Filip, iar de la ora 18.15, tot sub cupolă, naista Oana Lianu va susţine un concert de excepţie.

ERA Park are grijă şi de clienţii pofticioşi. De la ora 17.00 începând, cei care trec prin zona magazinului "La GalERiA" pot gusta gratuit din plăcinta uriaşă a sânzienelor.

Copiii nu vor rata nici ei distracţia. Tot de la ora 17.00, şi tot sub cupola centrului comercial, BombonERA îi invită pe prietenii ei la un atelier în care vor învăţa "Totul despre Ie".

În perioada 24 – 28 iunie, toată lumea e invitată pe pagina de Facebook a centrului comercial, unde se desfăşoară concursul "Câştigă o ie autentică". Premiul este oferit de "Arta Crişana" şi magazinul "La GalERiA".

De reţinut că intrarea la toate evenimentele centrului comercial este gratuită.

Detalii despre program, dar şi despre concurs, găsiţi accesând pagina https://www.facebook.com/eraoradea şi pe site-ul www.era-oradea.ro.